AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Συγκλονιστικό βίντεο με τους Θεσσαλονικείς να αποχαιρετούν τον Βασίλη Καρρά τραγουδώντας στα Λαδάδικα

[ad_1]

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο αποχαιρέτησαν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 70 ετών.

Η Ελλάδα πενθεί από το απόγευμα της Κυριακής (24/12) την απώλεια του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 70 ετών.

Οι περισσότεροι καλλιτέχνες κατά τις εμφανίσεις τους στα νυχτερινά κέντρα το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων αφιέρωσαν την βραδιά στον Βασίλη Καρρά.

Στα στέκια της Θεσσαλονίκης έπαιζαν οι μεγάλες επιτυχίες του λαϊκού τραγουδιστή και οι κάτοικοι της πόλης τραγουδούσαν που ήταν μαζεμένοι τον αποχαιρέτησαν τραγουδώντας το «Απ΄ το Βορρά μέχρι το Νότο».

Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο

Στα Λαδάδικα είχε στηθεί ένα μεγάλο πάρτι στη μνήμη του «άρχοντα» της λαϊκής νύχτας.

Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του

Σε λαϊκό προσκύνημα από τις 09:00 έως τις 13:00 θα τεθεί η σορός του Βασίλη Καρρά την Τρίτη (26/12) στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ η ταφή θα γίνει στην γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας την Τετάρτη 27/12 στις 12:00.

Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής. Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.


[ad_2]

Source link

Related posts

«Κόλλησε» στην Καραϊβική το πρώην mega yacht της Γιάννας Αγγελοπούλου

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Ο Βενγκέρ υπερασπίστηκε την διευρυμένη έκδοση με τις 32 ομάδες

Σοκαριστικό βίντεο από θανατηφόρο τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης

Αφήστε ένα σχόλιο