AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Σώτη Τριανταφύλλου για Μπακογιάννη: «Λειτούργησε εναντίον του ότι ανήκει στο ίδιο σόι, ούτε στα Εμιράτα δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα»

[ad_1]

Η Σώτη Τριανταφύλλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα επίθεσης στον δρόμο λόγω των απόψεών της, ενώ έκανε άφησε το δικό της σχόλιο για τη μεγάλη ανατροπή στις αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Αθηναίων, όπου ο Κώστας Μπακογιάννης έχασε από τον Χάρη Δούκα.

Για την επίθεση που έχει δεχτεί στο δρόμο, η Σώτη Τριανταφύλλου είπε: «Μου έχουν επιτεθεί στον δρόμο, αμύνθηκα σωματικά. Τι να κάνω; Συμβαίνουν αυτά, υπάρχουν πολλοί θερμοκέφαλοι. Και όταν βλέπουν ότι είσαι μόνος άρα και ευάλωτος… Δεν είναι τόσο τραυματικό όσο ακούγεται, δεν πήγαν να με σκοτώσουν κιόλας. Δεν είμαι τόσο σημαντική».

Και συνέχισε η γνωστή συγγραφέας και δημοσιογράφος: «Ο αντιρατσιστικός νόμος μπορεί να δημιουργήσει περιορισμούς στην ελευθερία της έκφρασης. Το θέμα είναι να αποκτήσουμε τέτοια κοινωνική μόρφωση, ώστε μόνοι μας να βάζουμε όρια στον εαυτό μας και να μην προσβάλλουμε τον άλλο», υπογραμμίζει η γνωστή συγγραφέας αμέσως μετά, τονίζοντας πως η πολιτική ορθότητα ως κίνημα έχει δημιουργήσει μία ανάκρουση.

«Είμαστε οκνηροί ως λαός. Μόνο το πεζοδρόμιο μας ενδιαφέρει, η διαμαρτυρία. Η συμμετοχή στους πολιτικούς θεσμούς και τις πολιτικές διαδικασίες μας φαίνεται δευτερεύουσας σημασίας», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και την ήττα-σοκ του Κώστα Μπακογιάννη, η Σώτη Τριανταφύλλου σχολίασε στην εκπομπή της ΕΡΤ: «Ήταν μία… αναμενόμενη έκπληξη, ήταν θέμα απλής αριθμητικής. Δεν έπρεπε η κυβέρνηση να εμπλακεί τόσο πολύ στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο κύριος Μπακογιάννης έφυγε με αξιοπρέπεια. Λειτούργησε εναντίον του το ότι ανήκει στο ίδιο σόι (με τον Κυριάκο Μητσοτάκη) και έχουν δίκιο οι Έλληνες να διαμαρτύρονται για αυτό, ότι μας κυβερνούν μέλη της ίδιας οικογένειας. Ούτε στα Εμιράτα δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα. Έχουμε τέτοια φτώχεια στελεχών, ώστε κάποιες οικογένειες μας προτείνουν καινούργια μέλη; Έτσι την πλήρωσε ο κύριος Μπακογιάννης».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Για ποιον λόγο πήρε κλήση η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και δεν μπορούσε να το χωνέψει;

Κατερίνα Διδασκάλου: Με την «Ειρήνη» του Ρίτσου και τη φωνή της «έντυσε» το φιλί του πολέμου στο Ισραήλ

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος – Είχαμε καιρό να δούμε τέτοια νούμερα


[ad_2]

Source link

Related posts

Σαν «πολυβόλο» πήγε το τσιφτετέλι! Όλοι την ερωτεύτηκαν

Η Φινλανδία στην πρώτη θέση ανάμεσα στις 10 πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου – Ποιά η θέση της Ελλάδας;

Στην Αθήνα ο Παύλος Γλίξμπουργκ για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Αφήστε ένα σχόλιο