AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Το παρασκήνιο για το πώς πήρε τον ρόλο της ως Μεταξία στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 (Βίντεο)

[ad_1]

«Είχα στο μυαλό μου ότι με κάλεσαν για το κάστινγκ της σειράς “Ο παράδεισος των κυριών”. Έψαξα και τον σκηνοθέτη. Δεν είχα ιδέα ότι με φώναξαν για τη “Μάγισσα”… » Δείτε το βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για τον ρόλο της στην “Μάγισσα”

Η Καλλιόπη Χάσκα
φιλοξενήθηκε στο «The 2Night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα», όπου πρωταγωνιστεί ενσαρκώνοντας τη Μεταξία.

Πώς πήρε τον ρόλο:

«Ήρθα στην Ελλάδα και δεν με ήξερε κανείς και είπα θα στείλω email σε όλους τους casting directors και τη Μιράντα Ρωσταντή και της συστήθηκα. Με πήρε τηλέφωνο την επόμενη ημέρα, το οποίο θέλω να το πω γιατί δεν είχε κανέναν λόγο να με πάρει. Θα μπορούσα να είμαι μία τρελή που απλά να της λέω ότι σπούδασα στην Αμερική» είπε αρχικά η Καλλιόπη Χάσκα.

Πήγα για τον “παράδεισο των κυριών”

«Είχα στο μυαλό μου ότι με κάλεσαν για το κάστινγκ της σειράς “Ο παράδεισος των κυριών”. Έψαξα και τον σκηνοθέτη. Δεν είχα ιδέα ότι με φώναξαν για τη “Μάγισσα”… Πήγα στο κάστινγκ προετοιμασμένη για τη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών”, μου σύστησαν τον Λευτέρη Χαρίτο, αλλά δεν τον ήξερα καθόλου γιατί έλειπα εκτός Ελλάδας τον καιρό τον “Μελισσών”. Θεώρησα πως θα είναι βοηθός σκηνοθέτη για τον “Παράδεισο των κυριών”» είπε στη συνέχεια, η Καλλιόπη Χάσκα.

Είσαι εδώ για τη “Μάγισσα”

Μιλούσαμε μισή ώρα και μου είπε ότι θα με ξαναφωνάξει. Τον ρώτησα αν θα ακολουθήσουν το ιταλικό φορμάτ του “Παράδεισου” και έβαλε τα γέλια. Μου είπε είσαι εδώ για τη “Μάγισσα”. Βγήκα έξω και έψαχνα στο κινητό μου να δω ποιος είναι ο Λευτέρης Χαρίτος. Έκανα μετά κάστινγκ μόνη μου και μετά με τον τηλεοπτικό Τζανή».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


[ad_2]

Source link

Related posts

Το…παράπονο μίας ηθοποιού: «Οι YouTubers γίνονται πιο διάσημοι από τους κινηματογραφικούς σταρ»

Τρομακτικό και ανατριχιαστικό video! Μακιγιάζ που ξυπνά εφιάλτες…

“Δεν είμαι γλείφτης κανενός, δεν το αποδέχομαι” (Βίντεο)

Αφήστε ένα σχόλιο