AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Τένις: Η Μπρέντα Φρουχβίρτοβα αντίπαλος της Σακελλαρίδη στο Ηράκλειο

[ad_1]

Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον αύριο στο τουρνουά 40.000 δολαρίων του Ηρακλείου, όπου η Σαπφώ Σακελλαρίδη αντιμετωπίζει το… next big thing του παγκόσμιου τένις, την Μπρέντα Φρουχβίρτοβα.

Στην Ελλάδα και την πόλη του Ηρακλείου βρίσκεται η κορυφαία νεάνιδα τενίστρια σε κατακτήσεις τίτλων στην ιστορία, Μπρέντα Φρουχβίρτοβα.

H 16χρονη τενίστρια είναι μάλιστα στο Νο139 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, ενώ έχει φτάσει ως το 120. Εχει ήδη 11 τίτλους ITF πριν καν συμπληρώσει τα 17 της χρόνια, αριθμός που είναι ο κορυφαίος στην ιστορία, ενώ προέρχεται από τον 11ο τίτλο της στην Ιταλία την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, θα αγωνιστεί στην Κρήτη μετρώντας 20 σερί νίκες και η πρώτη της αντίπαλος θα είναι η δική μας κορυφαία Ελληνίδα (πλην της τριάδας Σάκκαρη, Παπαμιχαήλ, Γραμματικοπούλου), Σαπφώ Σακελλαρίδη, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι πρώτου γύρου.

Η Φρουχβίρτοβα μετρά τέσσερις συνεχόμενους τίτλους, ενώ πέρυσι, πριν συμπληρώσει τα 15 της χρόνια, είχε γίνει η νεαρότερη στη ιστορία που κέρδισε τίτλο ITF, στην μακρινή Αργεντινή, υπό το βλέμμα της Γκαμπριέλα Σαμπατίνι.

Η Τσέχα αγωνίζεται ως το Νο2 στο ταμπλό, καθώς το Νο1 είναι η Γαλλίδα Νταϊάν Παρί, Νο109 στον κόσμο και πρώην Νο59, σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά στο Ηράκλειο.

[ad_2]

Source link

Related posts

Χειμερινά σπορ: Ακτιβιστές εισέβαλαν σε πίστα εν ώρα αγώνων σκι και αθλητής πήγε να τους επιτεθεί

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Χωρίς Τάισον λόγω ίωσης, ο Δικέφαλος» στο ντέρμπι κορυφής της Opap Arenaτου «Δικεφάλου του βορρά»

Αντετοκούνμπο: «Θα… έφερνα τον GOAT, τον μοναδικό Κριστιάνο Ρονάλντο» (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο