AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Το γράμμα του Χουάντσο στον νεότερο εαυτό του: «Κάθε φορά που κλαις θα αξίζει»! (vid)

[ad_1]

Η EuroLeague ζήτησε από τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να στείλει ένα γράμμα στον νεότερο εαυτό του και ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε σε πολύ συναισθηματικό τόνο για τις θυσίες που έκανε στη διαδρομή του.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ πρωταγωνιστεί στο video που δημοσίευσε η EuroLeague ζητώντας από τον Ισπανό φόργουορντ του Παναθηναϊκού να στείλει ένα γράμμα στον νεότερο εαυτό του και ο πρώην NBAer μίλησε σε πολύ συναισθηματικό τόνο.

«Απλώς απόλαυσε το ταξίδι. Κάθε θυσία, κάθε προσπάθεια, κάθε πισωγύρισμα, κάθε κακή ήττα θα αξίζει, πίστεψέ με» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός.

Αναλυτικά το video του Ερνανγκόμεθ: «Είμαι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και αυτό είναι ένα γράμμα στον νεότερο εαυτό μου. Συνέχισε… Τα πας περίφημα. Θυμίσου όλες τις θυσίες που έχεις κάνει, όλες τις δυσκολίες που πέρασες… Είσαι σε καλό δρόμο. Μην σε αποκαρδιώνουν οι ήττες και οι κακές στιγμές. Απλώς, προσπάθησε να απολαύσεις το ταξίδι. Οι τραυματισμοί και οι άσχημες στιγμές θα σε κάνουν πιο δυνατό. Συνέχισε να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να έχεις υπομονή. Θα πετύχεις τα όνειρά σου, θα έλθουν δυσκολίες όμως δεν είσαι μόνος. Η οικογένεια και οι φίλοι σου θα είναι στο πλευρό σου. Και το ταξίδι θα είναι υπέροχο! Κάθε θυσία και κάθε προσπάθεια, κάθε πισωγύρισμα, κάθε κακή ήττα και κάθε φορά που κλαις θα έχουν αξία. Πίστεψέ με! Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Συνέχισε! Τα πας υπέροχα. Είναι ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Θα κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα! Και αυτό είναι αρκετό».

[ad_2]

Source link

Related posts

Bundesliga: Διαμαρτυρίες με σοκολατένια νομίσματα για την είσοδο επενδυτών (vid)

Καρβαλιάλ: «Οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα, η αλλαγή του Αλεξανδρόπουλου ήταν για λόγους τακτικής»

Σάκκαρη – Ριμπάκινα 1-2: Στην τετράδα του Miami Open η Ριμπάκινα

Αφήστε ένα σχόλιο