AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Το μήνυμα του Α/ΓΕΕΘΑ για το ΠΝ που προκαλεί πικρά μειδιάματα

[ad_1]

Το μήνυμα του Α/ΓΕΕΘΑ για την εορτή του προστάτη του ΠΝ ,προκαλεί πικρά μειδιάματα. Κι αυτό ,γιατί δεν μπορεί να μην γνωρίζει τι συμβαίνει με τις παραιτήσεις των στελεχών. Γράφει:

«”Καράβια άνευ ικανού εμψύχου υλικού, είναι μόλυβδος βαρύς βυθιζόμενος εντός ύδατος” Ναύαρχος Παύλος Κουντουριώτης. Ενθυμούμενοι τα όσα έχει πεί και κυρίως όσα έχει προσφέρει στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πατρίδα ο Ναύαρχος, επισκεφτήκαμε την Φρεγάτα “ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ”. Το Χρέος τώρα είναι στα δικά σας χέρια και στις πλώρες μας!!! Χρόνια Πολλά στο Πολεμικό μας Ναυτικό! Ο ‘Αγιος Νικόλαος να είναι πάντα άγρυπνος φύλακας της Ελλάδας και της Ναυτικής της Ισχύος!

“ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ”», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Χ» ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωωνσταντίνος Φλώρος, με την ευκαιρία της επίσκεψης του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας Νίκου Δένδια – τον οποίο συνόδευσαν ο ίδιος και ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης – στη φρεγάτα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ, στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

[ad_2]

Source link

Related posts

EL – Η Γάζα μιλά για 3.785 νεκρούς Παλαιστίνιους και 12.000 τραυματίες

«Πρώτα η Ελλάδα»! Κίνημα πολιτών που πάει να γίνει κόμμα; Κωστής Μπακογιάννης

Εργάζεστε την 28η Οκτωβρίου-Πως αμείβεται

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο