AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Διασκεδαση

Το προξενιό της Ιουλίας – Τάσος Λέκκας: «Δε συνδέομαι σε τίποτα με τον Ρήγα»

[ad_1]

Ο Τάσος Λέκκας που φέτος υποδύεται τον Ρήγα στη σειρά του Alpha Το προξενιό της Ιουλίας, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!». Δείτε τα όσα είπε:

Όπως είπε ο Τάσος δέχεται αρνητικά σχόλια για τον Ρήγα, «τα σχόλια που δέχομαι φέτος για τη σειρά δε λέγονται, είναι απίστευτο. Σαν ηθοποιός χαίρομαι που περνάει ο ρόλος. Γιατί αυτός είναι ο ρόλος, είναι ένας τραχύς άνθρωπος, αψύς, με αιχμές, οξύθυμος. Είναι πολύ ενδιαφέροντες αυτοί οι ρόλοι. Απαιτούν μια μετακίνηση από εμένα. Δε συνδέομαι με τον Ρήγα σε τίποτα, είμαστε απλά άνθρωποι και οι δυο».

Φυσικά αναφέρθηκε και στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που αγαπήθηκε την προηγούμενη σεζόν ως Τάσος, «ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία, η επαφή με τον κόσμο ήταν αλλιώς από το θέατρο γιατί ο κόσμος ήταν περισσότερος. Οπότε υπήρχε αυτό το πολύ ωραίο στο δρόμο “είσαι ο Τάσος από τη σειρά, να βγάλουμε μια φωτογραφία”». Όπως είπε υπήρξε και μια φορά που κάποιος τον είχε προσεγγίσει επιθετικά στο δρόμο κάνοντας υβριστικά σχόλια.

Τέλος, μίλησε και για τη θεατρική παράσταση που συμμετέχει «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα».

[ad_2]

Source link

Related posts

Sigmataf: «Στο παρελθόν πέρασα μεγάλη περίοδο αγάπης για τη Λένα Πλάτωνος και την Άνν Κλαρκ» [Συνέντευξη]

Η γη της ελιάς: 10 + 3 φωτογραφίες από το ταξίδι της Άννας και του Πότη για το μήνα του μέλιτος

Έρωτας φυγάς – sneak preview: «Θα πρέπει να συνεννοείσαι με τον Ιάσονα για το πότε θα το βλέπεις»

Αφήστε ένα σχόλιο