AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Το συγκινητικό τελευταίο τηλεφώνημα του Βασίλη Καρρά στον Νίκο Μακρόπουλο

[ad_1]

Ο Νίκος Μακρόπουλος εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «The 2Night Show» όπου και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για την προσωπική του ζωή και την καριέρα του. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε ειδική αναφορά στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τον φίλο και συνεργάτη του Βασίλη Καρρά πριν από το θάνατο του τελευταίου.

«Η σχέση μου με τον Βασίλη είναι γνωστή. Είχαμε δουλέψει τρεις φορές μαζί, είχαμε μία σχέση αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Ο Βασίλης ήξερε πολύ καλά τι έχει, με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει: πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μία χάρη, να πεις ένα τραγούδι αλλά να βάλεις την ψυχούλα σου. Και εκεί αρχίζει και κλαίει», δήλωσε ο Νίκος Μακρόπουλος.

«Εγώ ήμουν συγκλονισμένος, άρχισα να κλαίω κι εγώ. Κλείσαμε το τηλέφωνο, γιατί δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Ο Βασίλης ήταν γενικότερα ευσυγκίνητος, πόσο μάλλον με την αρρώστιά του», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

«Το έγραψα τελικά το τραγούδι και του το έστειλα να το ακούσει. Με ξαναπαίρνει τηλέφωνο και μου λέει: σε ευχαριστώ πολύ, γιατί έβαλες την ψυχούλα σου. Και άρχισε πάλι να κλαίει και να κλαίω κι εγώ. Ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με τον Βασίλη», συμπλήρωσε ο Ν. Μακρόπουλος, τονίζοντας ότι: «το ”Λάθος Καρδιά Γυρεύω” δεν ήταν απλώς ένα τραγούδι, μου είπε: είναι ένα τραγούδι που δεν κατάφερα να πω και θέλω να το πεις εσύ. Δεν το έγραψε για μένα, το έγραψε για εκείνον αλλά δεν κατάφερε να το πει, γιατί ήταν έναν μήνα πριν φύγει».


[ad_2]

Source link

Related posts

Τα οφέλη της φράουλας – Tromaktiko.gr

Λήγει ή όχι ο καφές; -Τι συμβαίνει όταν περνά η ημερομηνία αναγραφής της συσκευασίας

Τι μ***ας είσαι: Η ετυμολογία των βρισιών

Αφήστε ένα σχόλιο