AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Φαίη Μπακογιώργου: Τι είχε καταθέσει ένα μήνα πριν τη δολοφονία της – Newsbomb – Ειδησεις

[ad_1]

Μετά την καταγγελία πως οι δύο γυναίκες δεν φρόντιζαν επιμελώς τα παιδιά της Φαίης Μπακογιώργου, κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους για να δώσουν κατάθεση

Για την υπόθεση της Φαίης Μπακογιώργου, της εγκύου και μητέρας τριών παιδιών που βρέθηκε νεκρή, τυλιγμένη σε κουβέρτα στην είσοδο πάρκινγκ τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη, προέκυψαν νέα στοιχεία.

Σήμερα, 22 Φλεβάρη, ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί η υπόθεση που αφορά το ότι δεν φρόντιζαν καταλλήλως τα ανήλικα παιδιά της.

Όπως αναφέρει το star.gr η προφυλακισμένη αδελφή της δολοφονημένης κοπέλας και η σπιτονοικοκυρά της συναντήθηκαν ξανά, στο δικαστήριο αυτή τη φορά, για μία υπόθεση που δεν έχει σχέση με τη δολοφονία της.

Τι κατέθεσε ένα μήνα πριν βρεθεί νεκρή

Μετά την καταγγελία πως οι δύο γυναίκες δεν φρόντιζαν επιμελώς τα παιδιά της Φαίης Μπακογιώργου, κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους για να δώσουν κατάθεση. Το ίδιο και η μητέρα τους που δεν βρισκόταν στο διαμέρισμα εκείνο το διάστημα και δεν είδε το ένα της παιδί να «κρέμεται» από το μπαλκόνι του σπιτιού που βρισκόταν στον δεύτερο όροφο με κίνδυνο να πέσει στον δρόμο.

«Δεν επιθυμώ την ποινική τους δίωξη»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» προβλήθηκε η κατάθεσή της.

«Είμαι μητέρα των τριών ανηλίκων με στοιχεία… Αρκετές φορές με φιλοξενεί στο σπίτι εμένα, την αδερφή μου και τα παιδιά μας η «σπιτονοικοκυρά» στην οδό Δροσοπούλου. Είναι πολύ καλή μου φίλη. Επειδή δουλεύω, φεύγω κάθε μέρα από το σπίτι στις 07:30 και τα παιδιά τα προσέχει η αδελφή μου και η «σπιτονοικοκυρά», είναι άτομα που τα εμπιστεύομαι απόλυτα, πάντα προσέχουν τα παιδιά μου, δεν έχει συμβεί ποτέ τίποτα και τα παιδιά τις αγαπάνε. Εννοείται ότι δεν επιθυμώ την ποινική τους δίωξη», είπε η 23χρονη μητέρα τότε, εκφράζοντας τις καλές τις προθέσεις αλλά και την εμπιστοσύνη της απέναντι στις δύο γυναίκες.

Η κατάθεση αυτή της Φαίης Μπακογιώργου έγινε στις 17 Σεπτέμβρη 2021. Σε λιγότερα από ένα μήνα, η 23χρονη εντοπίστηκε νεκρή με τις δύο γυναίκες αυτές να έχουν πια προφυλακιστεί καθώς κατηγορούνται για τη δολοφονία της.


[ad_2]

Source link

Related posts

Δολοφονία 29χρονης στην Κρήτη: Απολογείται ο 39χρονος Αλβανός σύντροφος της

Νέα Σμύρνη: Μαρτυρία κατοίκου για τα δυο αδέρφια – «Τα παιδάκια κάνανε έντονη ζωή» – Newsbomb – Ειδησεις

Πάτρα: Ασθενής το «έσκασε» από την Ψυχιατρική Κλινική στο Ρίο – Πληροφορίες πως έχει μαχαίρι

Αφήστε ένα σχόλιο