AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Όχι, οι ατέλειες δεν είναι άσχημες

[ad_1]

Ωραία τα αστραφτερά και ολόισια χαμόγελα, τα θεληματικά πηγούνια, οι σμιλεμένοι κοιλιακοί και οι πλούσιες κόμες, όμως η ομορφιά είναι υποκειμενική και δεν υπάγεται πάντα στην τελειότητα.

Είναι οι ατέλειες, τα «μισητά» για πολλούς ψεγάδια που μας κάνουν γοητευτικούς, όσο και αν αρνούμαστε λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης να τα δεχτούμε.

Γκρίζα μαλλιά

Αποπνέουν αέρα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης, αέρα ωριμότητας. Ένας άντρας ή μια γυναίκα με γκρίζες ή άσπρες τρίχες στα μαλλιά μπορεί να είναι άκρως γοητευτικοί. Κάποτε μάλιστα, τα γκρίζα μαλλιά στις γυναίκες ήταν και της μόδας με τις αντίστοιχες βαφές να είναι άκρως δημοφιλείς. Γιατί όχι και σήμερα;

Στραβά δόντια

Το κάθε χαμόγελο όσο «άσχημο» και αν είναι δεν παύει να είναι χαμόγελο. Οπότε, εκτός και αν σου λείπουν δυο σειρές δόντια, το να έχεις κενό ή μια ανομοιομορφία στο χαμόγελό σου μπορεί να είναι πέρα για πέρα γοητευτικό.

Ουλές και σημάδια

Οι ουλές μπορούν να κάνουν το παρουσιαστικό πιο μυστηριώδες, αλλά και αρρενωπό στους άντρες. Θυμίζουν κάποιον που έχει περάσει πολλά, από αυτούς που μπορεί εύκολα κάποιος να ερωτευτεί στις ταινίες αλλά και στην αληθινή ζωή. Ένα σημάδι κρύβει πίσω του μια προσωπική ιστορία, και μπορεί να γοητεύσει.

Κοιλίτσα

Η χαρά της αγκαλιάς. Ξαπλώνεις πάνω της, νιώθεις άνεση. Ναι, οι κοιλιακοί είναι πέρα για πέρα ωραίοι, αλλά δεν μπορείς να ακουμπήσεις το κεφάλι σου αναπαυτικά. Επίσης, κάποιος που έχει κοιλίτσα σημαίνει ότι ξέρει να ζει την ζωή του και να περνάει καλά.

Καράφλα

Το εντελώς ξυρισμένο κεφάλι, είτε λόγω αραίωσης είτε από επιλογή, μπορεί να κάνει έναν άντρα απίστευτα σέξι. Φταίει ο Τζέησον Στέηθαμ και ο Μπρους Ουίλις που το έκαναν μόδα; Ποιος ξέρει; Το ζήτημα είναι πως η πλούσια χαίτη δεν είναι μονόδρομος στη γοητεία.

Μεγάλη μύτη

Οι έντονες μύτες προσδίδουν τύπο στο πρόσωπο ενός άντρα και μιας γυναίκας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μερικοί από τους πιο γοητευτικούς αστέρες του Χόλιγουντ μένουν ανεξίτηλοι στην σκέψη (και στην καρδιά μας) λόγω του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού. Μια στραβή ή μεγάλη μύτη αν συνοδεύεται από ένα ωραίο βλέμμα και ένα ζεστό χαμόγελο απογειώνει την έλξη.

Ελιές

Συχνά ξεχωρίζουν στο πρόσωπο, και όχι πάντα με τον τρόπο που θα θέλαμε. Κάποιοι προσπαθούν να τις κρύψουν με μακιγιάζ ή να σκέφτονται πώς θα τις αφαιρέσουν. Μα γιατί; Οι ελιές προσθέτουν ένα στοιχείο ιδιαίτερο στην εμφάνισή και μπορούν να είναι αρκετά σαγηνευτικές κατά περίπτωση- σκέψου την Μέριλιν ή την Σίντι Κρόφορντ και πάρε δύναμη.


[ad_2]

Source link

Related posts

Μαύροι κύκλοι: 5 λόγοι για τους οποίους μπορεί να τους βλέπεις κάτω από τα μάτια σου

Γιατί πονάει τόσο όταν χτυπάμε το δάχτυλο του ποδιού;

Θολώνουν τα τζάμια στο αυτοκίνητό σου; Ποτέ ξανά με αυτόν τον πανεύκολο τρόπο (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο