AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

4+1 λόγοι να διαφημιστείτε στο ΑΓΡΟΤΙΚΑ Πηγη

[ad_1]

To site ΑΓΡΟΤΙΚΑ Πηγη, έχει τύχει έως και σήμερα, την αμέριστη εμπιστοσύνη   μεγάλου αριθμού ελληνικών εταιρειών για την προβολή και την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Το site μας και το περιοδικό μας απευθύνεται εδώ και 14 χρόνια σε ιδιώτες και επαγγελματίες αγρότες,σναιτερισμούς,επιχειρήσεις τεχνολογίας,αγροτικών μηχανημάτων, γεωπόνων,οδηγούς, στον ευρύτερο κλάδο του αυτοκινήτου της μεταφοράς και σε αντιπροσωπείες,εισαγωγείς,πωλητές,μάντρες,συνεργεία, μεταφορικές

Οι λόγοι για να προβληθείτε στο ΑΓΡΟΤΙΚΑ Πηγη

1.Είναι ένα έντυπο που το διαβάζουν και ηλεκτρονικά αλλά και μέσα από το site www.agrotika-nea.gr χιλιάδες επαγγελματίες

2. Το θεματολόγιο του για τον αγροτικό – κτηνοτροφικό κλάδο , τις επιδοτήσεις και τα ρηματοδοτικά εργαλεία -ΕΣΠΑ ,του αυτοκινήτου,των νέων τεχνολογιών – ηλεκτροκίνηση,των μεταφορών, τα νέα μοντέλα φορτηγών , λεωφορείων κ.α  κρατούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη.

3. Παρέχουμε τη δυνατότητα στους διαφημιζομένους να κατασκευάσουν δωρεάν τη μακέτα τους και να διαφημιστούν σε ένα Μέσο που θα τους γνωρίσουν και νέοι πελάτες.

4. Προσφέρουμε στους πελάτες μας – αντιπροσωπείες,εισαγωγείς,πωλητές,γεωπόνοι,αποθήκες, συσκευαστήρια,μάντρες,συνεργεία, μεταφορικές, ταχογράφους κ.α – τη δυνατότητα να προβληθούν με άμεσα και έμμεσες καμπάνιες, προβολή νέων της εταιρείας τους, βίντεο, με πολλαπλό τρόπο στο site, στη σελίδα μας στο FACEBOOK και στο περιοδικό μας

5 .Οι τιμές των  διαφημίσεων του περιοδικού αλλα και της ιστοσελίδας μας είναι ιδιαίτερα οικονομικές προσαρμοσμένες στις ανάγκες και την τσέπη σας.

Δυνατότητες Διαφήμισης

Με ολοσέλιδη ή ημισέλιδη καταχώρηση

Ειδικό αφιέρωμα, παρουσίαση της επιχείρησης σας με προβολή

Με Banner διαστάσεων 300×250,  728×90 τόσο στην κεντρική σελίδα, ή και στο άρθρο.

Με χορηγούμενα post , στην δυναμική σελίδα μας στο FACEBOOK.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρησή σας!

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972085146

Email: fortigometafores@gmail.com 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ info@dominomedia.gr

Στο ΑΓΡΟΤΙΚΑ Πηγη www.agrotika-nea.gr πιστεύουμε ότι η διαφήμιση σας έχει απήχηση όταν συνδυαστεί με πολυδιάστατο τρόπο, τόσο μέσα από το περιοδικό μας όσο και το site μας, καθώς και με δυνατή παρουσία στα social media  (Facebook Fan Page, Twitter κ.α.).

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε να γίνει γνωστή η επιχείρησή σας, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα καθώς και τις πωλήσεις σας.

Όλα τα προγράμματα διαφήμισης είναι τα πιο ανταγωνιστικά της αγοράς, με γνώμονα την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, και δίνοντας το δικαίωμα σε όλες τις επιχειρήσεις να λάβουν το καλύτερο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Κοινοποιήστε το:


[ad_2]

Source link

Related posts

Οριστική έγκριση σε 50 Leader ύψους 236 εκατ., εν καιρώ αγροτική μεταποίηση

Greek Mafia: Εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου για αντίποινα από λάθος εκτίμηση για το θύμα

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές σε όλη τη χώρα

Αφήστε ένα σχόλιο