AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Greek Mafia: Εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου για αντίποινα από λάθος εκτίμηση για το θύμα


Greek Mafia: Εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου για αντίποινα από λάθος εκτίμηση για το θύμα

Πώς συνδέθηκαν οι δολοφονίες του Γιάννη Σκαφτούρου στα Σκούρτα Βοιωτίας και του Γιώργου Μήτσου στον Γέρακα

Πώς συνδέθηκαν οι δολοφονίες του Γιάννη Σκαφτούρου στα Σκούρτα Βοιωτίας και του Γιώργου Μήτσου στον ΓέρακαΜέλη της Greek Mafia εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου στην Αττική το 2022 από λάθος εκτίμηση, όπως αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2022 είχε δολοφονηθεί ο Γιάννης Σκαφτούρος, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο καυσίμων και δύο μήνες μετά δολοφονήθηκε ο επιχειρηματίας Γιώργος Μήτσου σε ενέδρα στο βενζινάδικό του στη λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα. Για την εκτέλεση του 38χρονου οι αστυνομικοί είχαν την εντύπωση τότε, ότι είχε γίνει σαν εκδικητική ενέργεια, καθώς οι εκτελεστές πίστευαν, ότι ο Μήτσου σχετιζόταν με την εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου.

Με τα δεδομένα που έχουν προκύψει όμως, εκτιμάται ότι η εκτέλεση του επιχειρηματία στον Γέρακα είχε γίνει κατά λάθος. Στην δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης και ένας διάλογος μεταξύ των μελών της Greek Mafia, που αναφέρει ο ένας εξ αυτών χαρακτηριστικά: «Μου αρέσει πολύ να σκοτώνω και χωρίς να σκοτώνω δεν έχει νόημα η ζωή μου».

Κοινοποιήστε το:


Source link

Related posts

Τραγωδία στα Τέμπη: «Κάψανε το παιδί μας και μας το έδωσαν σε μια κούτα στάχτη»

Νωρίτερα οι πληρωμές συνάξεων Φεβρουαρίου από τον e-ΕΦΚΑ

Χρήσιμα: Εξισωτική Αποζημίωση: Πώς να υποβάλετε ενδικοφανή προσφυγή

Αφήστε ένα σχόλιο