AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

F1 – Ο οδηγός που κινδυνεύει να μη βγάλει τη φετινή σεζόν

[ad_1]

Πολλά συμβόλαια οδηγών της Formula 1 ολοκληρώνονται στο τέλος της φετινής σεζόν, όμως αυτός που κινδυνεύει να μην βρεθεί ούτε στο Άμπου Ντάμπι είναι ένας.

Ένας μήνας απέμεινε για την έναρξη της φετινής σεζόν της Formula 1. Η μεγάλη στιγμή που τα μονοθέσια θα βρεθούν στη σχάρα εκκίνησης στο Σακχίρ του Μπαχρέιν πλησιάζει και όλοι την περιμένουμε με ανυπομονησία.

Το 2024 αναμένεται κρίσιμο για ένα μεγάλο μέρος του grid, μιας και αναμένονται αλλαγές στις συνθέσεις των ομάδων για το 2025. Η φετινή Silly Season έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται τους επόμενους μήνες να δούμε πολλές φήμες και δημοσιεύματα για πιθανές μετεγγραφές.

Ορισμένοι οδηγοί θα κυνηγήσουν καλύτερα συμβόλαια, ενώ άλλοι θέλουν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο σπορ. Ωστόσο κάποιοι δεν θα καταφέρουν να μείνουν στη Formula 1 και για το 2025.

F1 2024

Ο αδύναμος κρίκος

Ο πρώην οδηγός, Κρίστιαν Άλμπερς, έκανε πρόβλεψη πως ο Σέρχιο Πέρεζ της Red Bull Racing όχι μόνο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά ούτε θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη χρονιά.

«Προσωπικά θεωρώ πως είναι κρίμα που ο Λίαμ Λόσον δεν βρίσκεται στο grid. Τα πήγε εξαιρετικά ως αντικαταστάτης του Ντάνιελ Ρικάρντο για πέντε αγώνες. Πιστεύω πως κέρδισε την ευκαιρία του. Κρίμα που δεν τρέχει φέτος. Δεν θα ήταν όμως έκπληξη τελικά καταφέρει να αγωνιστεί μέσα στο 2024. Αν ο Σέρχιο Πέρεζ συνεχίσει έτσι και φέτος, σίγουρα θα αντικατασταθεί από τον Ντάνιελ Ρικάρντο. Έτσι, θα αδειάσει μια θέση για τον Λόσον στην AlphaTauri. O Πέρεζ πρέπει να είναι τρομερά χαρούμενος που είχε υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών το 2022», είπε στην De Telegraaf.

Ο Κρίστιαν Χόρνερ έχει αναφέρει πως ο Πέρεζ μπορεί να κρατήσει τη θέση του στη Red Bull Racing ακόμη και μετά το 2024. Βέβαια αν η αυστριακή ομάδα είχε περισσότερο ανταγωνισμό την περασμένη χρονιά, είναι άγνωστο αν με τις εμφανίσεις που έκανε ο Μεξικανός θα κρατούσε τη θέση του και φέτος.

Φωτογραφίες: Getty Images/Redbullcontentpool.com

[ad_2]

Source link

Related posts

Απαράδεκτοι: Ασθενοφόρο κόλλησε  της Αττικής Οδού επειδή ασυνείδητοι είχαν καταλάβει την ΛΕΑ (vid)

Αιολικός: Τέλος ο Γιώργος Μανούσος

Στίβος: Δρομέας μπήκε σε αμάξι για να τερματίσει γρηγορότερα, αποκλείστηκε για έναν χρόνο

Αφήστε ένα σχόλιο