AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

F1 – O Σάινθ θα ενισχύσει την ακαδημία καρτ της Ισπανίας

[ad_1]

Ο Κάρλος Σάινθ, ο Ισπανός οδηγός της Scuderia Ferrari, μπαίνει στην σκηνή του ισπανικού κάρτινκ μέσω της νέας του μάρκας CS55 Racing.

Ο Κάρλος Σάινθ ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο τη δημιουργία της νέας του αγωνιστικής μάρκας CS55 Racing, ένα πρότζεκτ σε συνεργασία με τους γνωστούς Ιταλούς κατασκευαστές OTK Kart Group, με τους οποίους είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν, όσο έτρεχε ακόμα σε αγώνες καρτ. Η συνεργασία αυτή, μαζί με το πάθος και την αποφασιστικότητα του Σάινθ, θα ενισχύσει τον ισπανικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς η CS55 Racing θα είναι η μάρκα που θα χρησιμοποιείται από τους νεαρούς οδηγούς, ηλικίας 6-8 ετών, στο Ισπανικό Πρωτάθλημα Καρτ, απο την φετινή χρονιά (2024).

Με δημοσίευση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά μέσα, ο 29χρονος Ισπανός ανακοίνωσε την αφετηρία αυτού του πρότζεκτ. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Με ενθουσιασμό μοιράζομαι μαζί σας, ότι από φέτος θα αρχίσω συνεργασία με την Ισπανική Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Η κατηγορία μας θα λέγεται CS55 Racing Karting Academy και μαζί με την δική μου προσωπική αγωνιστική μάρκα θα υποστηρίζω αυτό το πρότζεκτ. Όλοι μας, όσοι έχουμε φτάσει στην Formula 1, έχουμε περάσει από όλες τις κατηγορίες καρτ και το να μπορώ να βοηθήσω τους νεαρούς οδηγούς με αυτόν τον τρόπο είναι κάτι που ήθελα να κάνω αρκετό καιρό τώρα. Επιτέλους φέτος έχω τη δυνατότητα να το κάνω».

Carlos Sainz

Το Ισπανικό Πρωτάθλημα Καρτ, θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν του στο Campillos της Μάλαγα, το Σαββατοκύριακο της 21ης Απριλίου. Εκεί, οι μικροί οδηγοί του CS55 Racing Karting Academy θα χρησιμοποιήσουν το νέο τους υλικό για πρώτη φορά.

Photo credits: Carlos Sainz/ X


[ad_2]

Source link

Related posts

Samsung Galaxy S24: Δείτε τα επίσημα videos για τα νέα smartphones

ΠΑΟΚ: Φουλ της τακτικής ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

Κόσκελα: «Κέρδισε η καλύτερη ομάδα, πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά»

Αφήστε ένα σχόλιο