AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

IDF: Νεκροί από ισραηλινά πυρά τρεις Παλαιστίνιοι που εξαπέλυσαν επίθεση σε εβραϊκό οικισμό στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη (video)

[ad_1]

Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν τρεις παλαιστίνιους μαχητές που εξαπέλυσαν επίθεση σε εβραϊκό οικισμό στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσαν αργά το βράδυ της Παρασκευής οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF)

Οι τρεις Παλαιστίνιοι άνοιξαν πυρ εναντίον στρατιωτών που εκτελούσαν περιπολία στον εβραϊκό οικισμό Αντόρα και οι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας ανταπέδωσαν τα πυρά, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Οι επιτιθέμενοι είχαν επίσης στην κατοχή τους τσεκούρια, μαχαίρια και εμπρηστικούς μηχανισμούς, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ένας 34χρονος Ισραηλινός τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυρών.

Την ευθύνη για την επίθεση στον εβραϊκό οικισμό ανέλαβε η Ταξιαρχία Χαλίλ αλ Ραχμάν, παρακλάδι των Ταξιαρχιών των Μαρτύρων του Αλ-Άκσα. Οι Ταξιαρχίες των Μαρτύρων του Αλ-Άκσα θεωρούνται προσκείμενες στη Φάταχ, την παράταξη του προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής η οποία κυριαρχεί στη Δυτική Όχθη.

Στην ανακοίνωση με την οποία ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, η Ταξιαρχία Χαλίλ αλ Ραχμάν απειλεί με περαιτέρω επιθέσεις εναντίον εβραϊκών οικισμών.

Βίντεο το οποίο μεταδίδεται από τα ισραηλινά ΜΜΕ και δεν έχει επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητά του από ανεξάρτητες πηγές, φέρεται να δείχνει τη στιγμή που οι Παλαιστίνιοι μαχητές εισέβαλαν στον εβραϊκό οικισμό.

Οι εντάσεις στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη έχουν κλιμακωθεί μετά την έναρξη των ισραηλινών στρατιωτικών επιχειρήσεων εναντίον της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ – newsit. gr / photo: pixabay)


[ad_2]

Source link

Related posts

EL – Ρωσία/ΝΑΤΟ! Ετοιμάζονται ακόμα πιο σκληρά και αιματηρά γεγονότα

Χτυπήσαμε το ασθενοφόρο γιατί μετέφερε όπλα και τρομοκράτες της Χαμάς

aitoloakarnanianews

Ίσως το σοβαρότερο χτύπημα των Ρώσων στο Κίεβο! Δείτε τι ισοπέδωσαν, vid

Αφήστε ένα σχόλιο