AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Live η Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής Θέρμου για το 1ο δίμηνο 2024

[ad_1]

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, ώρα 18:00,θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Θέρμου η 6η/2024 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ειδική) με θέμα «Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το 1ο δίμηνο 2024» σε εφαρμογή των διατάξεων  του άρθρου 67Α του Ν. 3852/2010, όπως αυτό προστέθηκε με το άρθρο 7 του Ν. 5056/2023.

Τα θέματα που τέθηκαν από Δημοτικούς Συμβούλους και Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων είναι τα εξής:

1. «Εγκατάσταση Ενεργειακής Κοινότητας στην Κάτω Χρυσοβίτσα» (Σκούρας Ευάγγελος,  Δημοτικός Σύμβουλος – επικεφαλής παράταξης «ΑΙΤΩΛΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»)

2. «Ενέργειες σχετικά με τις υποδομές και την προβλεπόμενη προσβασιμότητα για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες» (Ζιόβα Δέσποινα, Δημοτική Σύμβουλος)

3. «Σχεδιασμός εκδηλώσεων Δήμου Θέρμου για όλο το 2024» (Παπαθανασόπουλος Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος)

4. «Εκπόνηση σχεδίων αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και φυσικών καταστροφών σύμφωνα με το αρ. 63 του νόμου 3852/10 σε εναρμόνιση με τα αντίστοιχα της Περιφέρειας και του αρμόδιου Υπουργείου. Ποιες οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής;» (Πριόνας Αντώνιος, Δημοτικός Σύμβουλος)

5. «Ενέργειες για τη συντήρηση – αποκατάσταση των Πηγών Αβαρίκου» (Αβαρικιώτη Αγγελική, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αβαρίκου)

* Για τα θέματα αυτά δεν θα απαιτηθεί κλήρωση προκειμένου να ενταχθούν στην ημερήσια
διάταξη, δεδομένου ότι δεν είναι περισσότερα από δέκα (10) τα προτεινόμενα από Δημοτικούς Συμβούλους ούτε περισσότερα από δύο (2) τα προτεινόμενα από Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων.

Related posts

Δωρεάν εξετάσεις για καρκίνο της μήτρας

aitoloakarnanianews

Η Έλενα Παπαρίζου στο Αγρίνιο στο Christmas Party με πολύ κέφι και ρυθμό!

aitoloakarnanianews

Στην γυναικεία Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου στον Δρυμό Βονίτσης ο Μητροπολίτης

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο