AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Nέο προϊόν της Οικογένειας Trikalinos Premium Προϊόντα

[ad_1]

Το Trikalinos BOTTARGA BREEZE Sea Salt είναι  ένα καινοτόµο προϊόν που συνδυάζει αφυδατωµένο, τραγανό αυγοτάραχο τρίµµα µε  χονδρόκοκκο θασσινό αλάτι, σε έναν κεραµικό  µύλο, κορυφαίας τεχνολογίας. Το προϊόν είναι φυσικό, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα και έχει  24 µήνες χρόνο ζωής.

Είναι µια καινοτοµία, τόσο στη σύλληψη του  αρµονικού συνδυασµού των συστατικών, όσο και στην εύκολη και πρακτική χρήση του χάρτινου µύλου άλεσης, που προστατεύει και κρατά το τελικό προϊόν στις κατάλληλες συνθήκες, καθόλη τη διάρκεια ζωής του.

Πώς να το απολαύσετε; Είναι ιδανικό να φέρει τη νοστιµιά και το «θαλασσινό αεράκι» σε όλα τα πιάτα σας, συνδυάζοντας τα µε την εξαιρετική και φινετσάτη γεύση του Trikalinos Αυγοτάραχο. ∆υό -τρείς στροφές από το προϊόν είναι αρκετές για να αρτύσουν επαρκώς το φαγητό σας προσδίδοντας µια διακριτική αύρα θάλασσας.

Τι κάνει το Trikalinos BOTTARGA BREEZE Sea Salt τόσο ξεχωριστό; Το µίνι µέγεθός του, που το καθιστά εύκολο στη µεταφορά, µέσα στην τσάντα ή την εσωτερική θήκη του σακακιού σας, ώστε να µην το αποχωρίζεστε ποτέ και να προσθέτετε εύκολα την αγαπηµένη Θαλασσινή του αύρα, σε κάθε σας γεύµα!

Το νέο προϊόν, έρχεται µετά από έρευνα και ανάπτυξη δύο ετών, και µε οικολογική συνείδηση, καθώς για την κατασκευή του µύλου του, έχει εξασφαλισθεί η όσο το δυνατόν µικρότερη χρήση πλαστικών µερών.

[ad_2]

Source link

Related posts

Με ανοδική αγορά & ισχυρά όπλα τεχνικής φροντίδας η καλλιέργεια βάμβακος φέτος

Σαν σήμερα 23 Μαρτίου: Η Καλαμάτα γίνεται η πρώτη πόλη που απελευθερώνεται από τους Τούρκους

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο