AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

United Cup: Η Γερμανία πήρε το διπλό και άφησε εκτός ημιτελικών την Ελλάδα (vids)

[ad_1]

Οι Μαρία Σάκκαρη και Πέτρος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφεραν απέναντι σε Ζβέρεφ και Ζίγκεμουντ, καθώς ηττήθηκαν με 6-3, 6-3 και η Γερμανία πέρασε στα ημιτελικά του United Cup.

Η μεγαλύτερη εμπειρία του Πέτρου Τσιτσιπά με την κλάση της Μαρίας Σάκκαρη, ήταν η επιλογή για το κρίσιμο ματς κόντρα στην Γερμανία που θα έκρινε την πρόκριση στα ημιτελικά του United Cup.

Στην άλλη πλευρά ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που αποφάσισε να παίξει και στο διπλό, μαζί με την Λόρα Ζίγκεμουντ, εμπειρότατη παίκτρια στα διπλά, με αρκετούς τίτλους, που ουσιαστικά έχριζε και φαβορί για το ματς τους Γερμανούς.

Τελικά η Γερμανία επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο ματς και κέρδισε με 6-3, 6-3, για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, χάρη στις δύο νίκες του Ζβέρεφ σε απλό και διπλό.

Το ματς

Το ελληνικό δίδυμο κράτησε έστω και δύσκολα τα πρώτα δύο service game του, για να προηγηθεί με 2-1, με τον Ζβέρεφ στο 40-40 του επόμενου game να ισοφαρίζει, αποφεύγοντας το break.

Αντίθετα, το break το έκαναν αμέσως μετά οι Γερμανοί, με μία επιστροφή winner του Ζβέρεφ, ο οποίος αιφνιδίασε την Σάκκαρη, που άφησε το μπαλάκι να περάσει, εκτιμώντας πως θα καταλήξει εκτός.

Αμέσως μετά το ελληνικό δίδυμο βρέθηκε με δύο ευκαιρίες να πάρει πίσω το break, όμως η Ζίγκεμουντ με ένα βολέ και ένα smash, πήρε την κατάσταση πάνω της και έκανε το 4-2.

Το γερμανικό δίδυμο βρήκε ξανά break και σέρβιρε για το σετ, όπου είχε set point, αλλά ο Πέτρος το έσβησε, για να μειώσει σε 5-3.

Ομως στο επόμενο game, το φιλέ έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην ελληνική ομάδα και έφερε set point για την Γερμανία, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ζβέρεφ με μια λόμπα, στην οποία η Σάκκαρη δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Με τρεις άσους του Ζβέρεφ ξεκίνησε το δεύτερο σετ, με τον Πέτρο Τσιτσιπά να… βαστά σε ένα δύσκολο game και να ισοφαρίζει σε 1-1. Αμέσως μετά χάθηκε διπλή ευκαιρία για break, με τον Ζβέρεφ να «διαβάζει» τα χτυπήματα της Μαρίας στη διαγώνιο.

Οι δύο ομάδες κράτησαν το σερβίς τους ως το 3-2. Εκεί η Γερμανία βρήκε τρεις ευκαιρίες για break, το οποίο και πέτυχαν, αφού το σμας της Σάκκαρη έμεινε στο φιλέ.

Ο Ζβέρεφ πήρε πάνω του την κατάσταση και έκανε το 5-2 και η Γερμανία έφτασε μετά σε match point, αλλά ο Τσιτσιπάς μείωσε σε 5-3. Στο σερβίς του όμως ο Ζβέρεφ αμέσως μετά, τελείωσε την πρόκριση με μαζεμένους άσους.

[ad_2]

Source link

Related posts

Κβαρατσχέλια: Η Ελλάδα ήταν από τους πρώτους που «πλήγωσε» με την εθνική του ομάδα (vid)

Μπακς, Θανάσης Αντετοκούνμπο: Το… χορευτικό που ξεσήκωσε τον Γιάννη (vid)

Όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο KTM 125 Duke (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο