AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

WTA Finals: Νικηφόρα πρεμιέρα για την Πεγκούλα επί της Ριμπάκινα στο Κανκούν

[ad_1]

Η Τζέσικα Πεγκούλα νίκησε την Ελενα Ριμπάκινα με 2-0 σετ στο εναρκτήριο αγώνα για τα μονά στα WTA Finals στο Κανκούν του Μεξικού.

Η Τζέσικα Πεγκούλα μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στα WTA Finals στο Κανκούν του Μεξικού, επικρατώντας επί της Έλενα Ριμπάκινα με 7-5, 6-2 στον εναρκτήριο αγώνα στο μονό γυναικών.

Στο παιχνίδι που άνοιξε τον όμιλο, που βρίσκονται επίσης οι Σάκκαρη και Σαμπαλένκα, η Πεγκούλα «σπάζοντας» πέντε φορές το σερβίς της Ριμπάκινα, φθάνοντας πανάξια στη νίκη, που τη βάζει για τα καλά στην κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον όμιλο και στην πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο 1ο σετ οι παίκτριες έφθασαν μέχρι το 5-5, όμως στο 11ο game η Πεγκούλα πέτυχε το break (6-5) και σερβίροντας προηγήθηκε 40-15, κλείνοντας αμέσως το σετ με 7-5.

Η Αμερικανίδα άρχισε με νέο break στο 2ο σετ και στη συνέχεια διατηρώντας το σερβίς της έκανε το 2-0 και το 3-1. Στο 5ο game η Πεγκούλα έφθασε στο 30-40 και με το 4ο break συνολικά στον αγώνα ξέφυγε με 4-1.

Η Ριμπάκινα είχε τη δική της ευκαιρία, προηγήθηκε 0-40, μετά πήρε δύο φορές το αβαντάζ και τελικά πέτυχε το 2ο δικό της break στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 4-2.

Στο 7ο game η Πεγκούλα δημιούργησε νέα ευκαιρία για break, δεν τη σπατάλησε για να κάνει το 5-2, μετρώντας πέντε breaks σε επτά συνολικά ευκαιρίες. Σέρβιρε για τη νίκη, προηγήθηκε 40-0, έχοντας τρία match points και στο πρώτο τελείωσε το σετ με 6-2 και μαζί τον αγώνα.

[ad_2]

Source link

Related posts

Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα: Η νικητήρια καλαθάρα του Μπελ-Χέινς που… ζάλισε τον Κάλινιτς (vid)

ΠΑΟΚ και play off: Πρεμιέρες και αριθμοί από το 2007-08 μέχρι σήμερα

Πειραιάς: Άγρια συμπλοκή εξωτερικά γηπέδου, βρέθηκαν μαχαίρι και στειλιάρι

Αφήστε ένα σχόλιο