AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Άρης Λεμεσού, Βάνα Άλβες: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ιστορία του Άρη Λεμεσού»

[ad_1]

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Άρη Λεμεσού, Βάνα Άλβες, παρέλαβε τα βραβεία του από τον Παγκύπριο σύνδεσμο ποδοσφαιριστών για την καλύτερη απόκρουση της 18ης και 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΠΑΣΠ:

«O Vana Alves παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. τα δύο βραβεία Stoiximan Top Save της 18ης και 19ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος 2023/24! Ο τερματοφύλακας του Άρη Λεμεσού δήλωσε για τα δύο βραβεία back to back»:

Αρχική δήλωση Βάνα:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύνδεσμο για αυτή τη διπλή βράβευση. Είμαι χαρούμενος για αυτά τα δύο βραβεία, τα αφιερώνω στον προπονητή μου, Τάκης Τάκη, για την καθημερινή δουλειά μας όπως επίσης και στους άλλους τερματοφύλακες της ομάδας οι οποίοι διασφαλίζουν ότι η προπόνηση μας βρίσκεται πάντα σε υψηλό επίπεδο».

Παρόλου που έχεις ζήσει την Ευρωπαϊκή εμπειρία με την Πόρτο, να το ζεις με τον Άρη Λεμεσού ήταν κάτι το ξεχωριστό;

«Είχα την εμπειρία και ευχαρίστηση να βρίσκομαι στην αποστολή της Πόρτο στους ομίλους του Champions League όμως να βρεθώ να αγωνίζομαι με τον Άρη στους ομίλους του Europa League ήταν κάτι το ξεχωριστό. Διότι ήταν ένα τεράστιο και ιστορικό επίτευγμα για το μέγεθος του Άρη σε σύγκριση με την Πόρτο κι αυτό με έκανε να το απολαύσω πολύ περισσότερο. Η Πόρτο είναι μια γιγαντιαία ομάδα η οποία συνηθίζει να βρίσκεται στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ιστορία του Άρη Λεμεσού, που το όνομα μου θα είναι γραμμένο μαζί με όλων στην ομάδα με χρυσά γράμματα στην ιστορία. Και δεν έχω χορτάσει ακόμη, δε θα σταματήσουμε να ζητάμε ακόμη περισσότερες ιστορικές επιτυχίες και επιτεύγματα».


[ad_2]

Source link

Related posts

Stoiximan Basket League: Τα βλέμματα στο ντέρμπι της Πάτρας

Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μεντιλίμπαρ για τη Φερεντσβάρος και το… παραθυράκι για αλλαγή ή και έκπληξη (vids)

MotoGP: H Gresini παρουσίασε τα χρώματα του 2024 για την πρώτη σεζόν του Μαρκ Μάρκεθ

Αφήστε ένα σχόλιο