AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ανόρθωση κατά ΚΟΠ: «Βρείτε λύσεις πριν το πρωτάθλημα τιναχθεί στον αέρα!»

[ad_1]

Ο σύλλογος της Αμμοχώστου εξέδωσε ανακοίνωση ενάντια της ΚΟΠ, μέσω της οποίας τονίζει πως θα πρέπει να βρεθούν λύσεις ώστε το πρωτάθλημα να μην «τιναχθεί» στον αέρα.

Μετά τον ΑΠΟΕΛ, και η Ανόρθωση εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ΚΟΠ, με αφορμή την ανάλυση της επιτροπής διαιτησίας αναφορικά με τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα του συλλόγου της Αμμοχώστου με την Πάφο (2-2, 4/2).

Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά πως η ΚΟΠ θα πρέπει να βρει λύσεις πριν το πρωτάθλημα «τιναχθεί» στον αέρα, ενώ δεν δέχεται από κανέναν να εμπαίζει με τη νοημοσύνη τους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πάγια πολιτική μας είναι να αποφεύγουμε, τουλάχιστον δημόσια, το σχολιασμό του κεφαλαίου διαιτησία και το τηρησαμε ακόμα και σε περιπτώσεις εξόφθλαμων αδικιών κατά της ομάδας μας. Σε κανένα όμως δεν επιτρέπουμε να εμπαίζει τη νοημοσύνη τη δική μας αλλά και των οπαδών μας.

Η ανάλυση από την επιτροπή διαιτησίας των φάσεων του περασμένου αγώνα μας, μας κάνει να καταλαβαίνουμε ότι το πρόβλημα είναι βαθύτερο και αφορά πολύ περισσότερο τους επικεφαλής της διαιτησίας από τους ίδιους τους διαιτητές.

Η σχετική ανάλυση καλύπτει τον VARίστα που έκανε τα στραβά μάτια σε καθαρή κόκκινη κάρτα πάνω στον Τεχέρα ενώ ανακαλύπτει και αποβολή δικού μας ποδοσφαιριστή σε φάση που δέχθηκε χτύπημα εκτός φάσης!

Είναι απαράδεκτο ένα τμήμα διαιτησίας, που ειρήσθω εν παρόδω κοστίζει στην Ομοσπονδία και κατ’ επέκταση στις ομάδες ένα πολύ μεγάλο ποσό ετησίως, να προχωρεί σε ανάλυση φάσεων που ουδόλως σχετίζεται με τα πραγματικά γεγονότα.

Η ηγεσία της ΚΟΠ καλείται να επιληφθεί του θέματος και να βρει τις λύσεις πριν τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα.»

[ad_2]

Source link

Related posts

ΠΑΣ Γιάννινα: Ελπίδες για Τζίνο, απρόοπτο με Μπακαδήμα και Κόντε

Σόου Γιακουμάκη στο MLS με χατ τρικ σε 19′! (vids)

Motowatt W1X: Βραβείο ηλεκτρικής ασχήμιας

Αφήστε ένα σχόλιο