AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΠΑΟΚ: Οι εξετάσεις του Εκονγκ ξεκαθαρίζουν το τοπίο με τον τραυματισμό του, αγωνία στη Νιγηρία

[ad_1]

Στα «πιτς» έχει μπει ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκονγκ που δεν θα αγωνιστεί στην αποψινή (19:00) τρίτη αναμέτρηση της Νιγηρίας στο κύπελλο Εθνών Αφρικής κόντρα στη Γουινέα Μπισάου.

Νεότερα δημοσιεύματα από τη Νιγηρία στέκονται στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκονγκ, ο οποίος και δε θα αγωνιστεί στο αποψινό (19:00) παιχνίδι με την Γουινέα Μπισάου για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις, λόγω ενοχλήσεων στο οπίσθιο μηριαίο, με τα αποτελέσματα της μαγνητικής εξέτασης που θα υποβληθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας να ξεκαθαρίζουν οριστικά την κατάσταση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ από τη Νιγηρία ο Τρόοστ-Εκονγκ τραυματίστηκε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού, συνέχισε να αγωνίζεται, παρά τις ενοχλήσεις, σκόραρε από την «άσπρη βούλα» το «χρυσό» γκολ για την εθνική ομάδα της χώρας του και ολοκλήρωσε τον αγώνα χωρίς να ζητήσει να γίνει αλλαγή.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» περιμένουν κι αυτοί να μάθουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, καθώς ο μυϊκός τραυματισμός μπορεί να κρατήσει τον Νιγηριανό στόπερ για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ίντερ – Σαλερνιτάνα 4-0: «Πάτησε» τους ουραγούς και… εκτοξεύτηκε στο +10 (vid)

F1 – H Ferrari έκλεισε τη διαφορά κατά το ήμισυ από τη Red Bull

Πογέτ: «Πιστεύω ότι δεν θα ερχόταν το 5-0 αν δεν υπήρχε το πέναλτι» (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο