AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Άρκα Γκντίνια – Παναθηναϊκός 67-63: Φινάλε στην ευρωπαϊκή διαδρομή

[ad_1]

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε άλλη μία ήττα από την Άρκα Γκντινια (67-63) και έτσι η ευρωπαϊκή πορεία του έλαβε τέλος για φέτος.

Ο Παναθηναϊκός της Ελένης Καπογιάννη πάλεψε το ματς μέχρι το τέλος της 3ης περιόδου. Έτσι και αλλιώς, είχε δύσκολο έργο, αφού έπρεπε όχι μόνο να κερδίσει στην έδρα της Άρκα Γκνίντια, αλλά έπρεπε να το κάνει με διαφορά τουλάχιστον 10 πόντων (στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί με 66-56 στο κλειστό του Χολαργού).

Με «αιχμή» την Τζασμίν Τζόουνς ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με πέντε πόντους στο ξεκίνημα της 2ης περιόδου (15-10), η μεγαλύτερη διαφορά στην αναμέτρηση.

Γρήγορα η Άρκα γύρισε το σκορ και προηγήθηκε η ίδια ακόμα και με 9 πόντους, με τις «πράσινες» να μένουν κοντά στο σκορ. Ακόμη και όταν η ομάδα από την Πολωνία ξέφυγε με 8 πόντους (55-47) στο ξεκίνημα της 4ης, η ελληνική ομάδα το πάλεψε, αλλά δεν είχε χρόνο για να κάνει την ανατροπή – θαύμα.

Η Τζόουνς είχε 22 πόντους, ενώ η Αντριάνα Τσβίτκοβιτς μέτρησε 12 πόντους και η Τζίλιαν Αλέιν 9 πόντους και 13 ριμπάουντ. Για την Άρκα Γκντίνια η Ρένια Ντέιβις είχε 11 πόντους., ενώ η Καμίλα Μπόρκοβσκα 9 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός θα επικεντρωθεί στον προημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γήπεδο «Παύλος Γιαννακοπουλος».

Τα δεκάλεπτα: 10-13, 33-26, 47-45, 67-63. Το συνολικό σκορ της σειράς ήταν 133-119 υπέρ της Γκντίνια.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ομόνοια: Με αύρα, δίψα και τον λαό στο πλευρό της για τη νίκη-εκτόξευση

Ομόνοια: Να μειώσει στο -4 από την κορυφή στο ντεμπούτο Ρεγκντάλ!

Καρμιώτισσα – Άρης Λεμεσού: Το… χαστούκι προ τριμήνου και η σημερινή κόντρα!

Αφήστε ένα σχόλιο