AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ομόνοια: Με αύρα, δίψα και τον λαό στο πλευρό της για τη νίκη-εκτόξευση

[ad_1]

Τέλος η αναμονή για την Ομόνοια, η οποία επιθυμεί διακαώς τη νίκη τρίποντο κόντρα στην Πάφο (19:30 Primetel) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος CYTA.

Μέτρα πλέον αντίστροφα η Ομόνοια. Υποδεχόμενη την Πάφος FC στο ΓΣΠ (19:30 Prinetel,Gazzeta Cy), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος CYTA. Και ο στόχος είναι ένας: Ήτοι το τρίποντο που θα… την εκτοξεύσει.
Η αναμονή τελειώνει, game day όπως λένε και στη «Μέκκα» του ποδοσφαίρου Αγγλία ( κάτι άσχετο αλλά επιτρέψετε μου το: Τι τρομερή η χθεσινή ματσάρα στο «St. James’ Park» και στο επικό 3-4, μήπως θα έπρεπε η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ να απαγορεύσουν το άθλημα εκτός Πρέμιερ Λιγκ!!! ). Αστειευόμενος μεν, αλλά υποκλινόμενος στο ελίτ πρωτάθλημα Αγγλίας, μακράν κορυφαίο από το 2ο στον πλανήτη!
Και επιστρέφοντας στα πιο … γήινα, τα δικά μας, το «τριφύλλι» θέλει απόψε να… ανθίσει, ανοιξιάτικες μέρες που είναι. Στο ΓΣΠ με την αύρα της σπουδαίας νίκης στο «κλάσικο», με την παρουσία 12 χιλιάδων φίλων του και την ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση, καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο της Παφιακής ομάδας του Καρσέδο. Που επίσης, όπως έχουμε τονίσει, είναι σε καλό φεγγάρι και θα κτυπήσει ρέστα στο στάδιο της πρωτεύουσας. Αλλά οι πράσινοι, πατώντας μεν τα πόδια στο έδαφος, αλλά με την απαραίτητη ψυχολογία και με την πεποίθηση ότι είναι σε θέση να το πράξουν. Φθάνοντας σε μία διαδοχική μεγάλη επιτυχία, που αφενός θα διατηρήσει την ομάδα σε σταθερά ευρωπαϊκού εισιτηρίου και αφετέρου, της ανοίξει ορίζοντες ακόμη πιο ευοίωνους. Με τον Γιάννη Αναστασίου με την έλευση του να βάζει το στίγμα του, τη διαφορά από την κορυφή από το -10 να είναι τώρα στο -5 και ποιος ξέρει. Η Ομόνοια κάνει τη δουλειά τους για τους στόχους της και αν της το επιτρέψουν και τα αποτελέσματα, να αναρριχηθεί ακόμη πιο ψηλά. Σε ένα ματς απόψε υψηλών απαιτήσεων, εντάσεων, θα πρέπει η ομάδα να επιδείξει ζηλευτά επίπεδα αφοσίωσης, στοχο προσήλωσης, αυταπάρνησης και διακαούς δίψας για τη νίκη.
Να δείξει ότι στο «σπίτι της εκείνη κάνει κουμάντο»!!. Μη επιτρέποντας στην πάντα επικίνδυνη και ποιοτική αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί γιατί αλλιώς θα είναι σε θέση να κάνει εκ νέου τη ζημιά στο ΓΣΠ.

11άδα με ελάχιστες διαφοροποιήσεις ;

Όσον αφορά την εντεκάδα , δεν αναμένεται να γίνουν αρκετές αλλαγές, ίσως μόλις μία. Συγκεκριμένα, ο Φαμπιάνο θα πάρει εκ νέου θέση κάτω από τα δοκάρια με τους Κουλιμπαλί και Παναγιώτου να παίρνουν θέση στο κέντρο της άμυνας. Στα άκρα της αμυντικής γραμμής, θα διατηρήσουν επίσης τις θέσεις τους, ο Χαμάς στα αριστερά και ο Μάθιους στα δεξιά.
Στο κέντρο Χάμπος και Κούσουλος είναι τα φαβορί για να ξεκινήσουν ξανά, ωστόσο υπάρχει η σκέψη κάποιος εκ των δύο να πάρει λίγες ανάσες, έχοντας παίξει αμφότεροι πολύ και με την Εθνική. Οπόταν, σε μία τέτοια περίπτωση, ο Μπασιρού, που έχει ανεβάσει ρυθμούς, θα πάρει φανέλα βασικού. Πιο μπροστά τους σε ελέυθερο ρόλο ο Μπέζους, με τον Σεμέδο να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της επίθεσης μετά τον τραυματισμό του και τον Αλιούμ να παίρνει ξανά θέση στο δεξί «φτερό». Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί επίσης ο Στεπίνσκι. Εκτός πλάνων, ο άτυχος Λανγκ, που υπέστη κάταγμα μεταταρσίου κατά τη προχθεσινή προπόνηση και εκτιμάται ότι θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα. Ευχή όλων στο πράσινο στρατόπεδο να επιστρέψει δριμύτερος, ενόψει και ΓΙΟΥΡΟ.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Ψάλτης, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Μπεζούς.

ΑΓ

[ad_2]

Source link

Related posts

Καρβαλιάλ: «Οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα, η αλλαγή του Αλεξανδρόπουλου ήταν για λόγους τακτικής»

F1 – O Σάινθ θα ενισχύσει την ακαδημία καρτ της Ισπανίας

Πινγκ Πονγκ: Oι Κωνσταντινόπουλος και Τέρπου πρωταθλητές Ελλάδας στο διπλό μικτό

Αφήστε ένα σχόλιο