AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

«Μυρίζει μπαρούτι στη γειτονιά μας και η Ελλάδα πρέπει να προστατευθεί»-Δημ. Κωνσταντακόπουλος

[ad_1]

«Στην περιοχή μυρίζει μπαρούτι, η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη και η Ελλάδα πρέπει να κάνει ότι είναι δυνατόν για να μην εμπλακεί». Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος μιλά στο militaire channel ,μετά από τους αμερικανο-βρετανικούς βομβαρδισμούς στην Υεμένη και δεν κρύβει τις έντονες ανησυχίες του.

Το 2024 ξεκινά χωρίς να υπάρχει ούτε η παραμικρή ένδειξη ότι αναζητείται διέξοδος προς εκεχειρίες πολύ περισσότερο για ειρήνευση στις δύο μεγάλες πολεμικές εστίες, σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή. Ο κ.Κωνσταντακόπουλος ασκεί δριμύτατη κριτική στον τρόπο με τον οποίο η ελληνική κυβέρνηση διαχειρίζεται αυτές τις κρίσεις «στην αυλή μας».

Ο κ.Κωνσταντακόπουλος υπενθυμίζει την εμμονή Νετανιάχου για επίθεση στο Ιράν. Αν κάτι τέτοιο συμβεί ουδείς μπορεί να υπολογίσει το μέγεθος της κρίσης και της καταστροφής.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά ανησυχητικά και στα πολεμικά μέτωπα που μπορεί να επεκταθούν αλλά και στην οικονομία, διεθνώς όχι μόνο στην Ελλάδα. Ο κ.Κωνσταντακόπουλος μιλά για το πως το ελληνικό πολιτικό σύστημα αντιλαμβάνεται και αντιμετωπίζει όλα αυτά τα περίπλοκα και επικίνδυνα που εξελίσσονται. Συζητά για οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτά τα σοβαρά που μας επηρεάζουν άμεσα.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

[ad_2]

Source link

Related posts

Τα…χρειάστηκαν οι Πολωνοί! Έκτακτες συσκέψεις και στρατιωτική ετοιμότητα, vid

Συρία: Εννέα στρατιώτες νεκροί από επίθεση τζιχαντιστών 

ΚΥΣΕΑ αύριο και τα «κλεισμένα» δωμάτια σε ξενοδοχείο των Βρυξελλών

Αφήστε ένα σχόλιο