AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Νέα Σαλαμίνα: Χωρίς πίεση και πιθανόν με διαφοροποιήσεις

[ad_1]

Με στόχο την επαναφορά στα επιτυχή αποτελέσματα, μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες και χωρίς πίεση, η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Δόξα Κατωκοπιάς (17:00), στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες που έχει η Νέα Σαλαμίνα στο πρωτάθλημα αποτελούν αρνητικό σερί για την ομάδα της Αμμοχώστου η οποία θέλει να φύγει νικήτρια απέναντι στην ουραγό Δόξα στην Περιστερώνα. Τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών όπως είναι λογικό και αναμενόμενο έχουν σκορπίσει προβληματισμό αλλά ταυτόχρονα υπάρχει πίστη και θέληση για επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες.

Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου με τα όπλα που έχει στα χέρια του θα επιχειρήσει να παρατάξει μία ενδεκάδα με την οποία θα προσπαθήσει να φύγει νικήτρια η ομάδα του από την έδρα της Δόξας (17:00). Μία Δόξα που δεν έχει κερδίσει καμία ομάδα του δεύτερου γκρουπ μέχρι σήμερα.

Μπορεί να μην υπάρχει πίεση αλλά στόχος είναι να καταφέρει η ομάδα να επανέλθει στις επιτυχίες και να αποκτήσει καλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και κυρίως ενόψει των αγώνων κυπέλλου που θα ακολουθήσουν και που είναι το μεγάλο στοίχημα της χρονιάς για τους ερυθρόλευκους.

Ο Χριστοδούλου κάνει σκέψεις να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα και να δώσει περισσότερο χρόνο και σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ αλλά και σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι στις προπονήσεις δείχνουν διάθεση για να αρπάξουν την ευκαιρία τους.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ελεύθερος ο Ρισβάνης, έφυγε από την Ντουνάισκα Στρέντα

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για Μιγκέλ Κρέσπο γράφουν στην Τουρκία

Ολυμπιακός: Ομάρ Ρίτσαρντς η επιστροφή μετά από έναν χρόνο και επτά μήνες! (vids)

Αφήστε ένα σχόλιο