AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ομόνοια: Με τη δυναμική του κόσμου της για τη συνέχεια της αντεπίθεσης

[ad_1]

Η Ομόνοια ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Πάφου και με την ψυχολογία στα ύψη, θα επιδιώξει το «χρυσοφόρο» τρίποντο.

Ούσα σε τροχιά αντεπίθεσης, με πορεία πρωταθλητισμού στα πλέι-οφ, βρίσκεται σε απόσταση πέντε βαθμών από την κορυφή και δύο από την τρίτη θέση. Η οποία είναι αυτή τη στιγμή ο πιο εφικτός και ρεαλιστικός στόχος, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τα πολλαπλά οφέλη όπως αυτή συνεπάγεται. Και το «τριφύλλι», με δυναμισμό και πίστη θα κατέλθει το βράδυ της Κυριακής στο ΓΣΠ. Με μοναδικό ζητούμενο να υποτάξει την ανεβασμένη Πάφο, να την αφήσει εκτός διεκδίκησης της 3ης θέσης και να συνεχίσει την πορεία αναρρίχησης.

Τα δεδομένα είναι απλά για τους «πράσινους». Νίκη ισούται με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και προοπτική εκτόξευσης, ήττα με μεγάλο πισωγύρισμα που ενδέχεται να φέρει την ομάδα ακόμα και στην 5η θέση! Ως εκ τούτου είναι αντιληπτό και εύκολα κατανοητό, ότι πρόκειται για ένα κρίσιμο ραντεβού. Απέναντι στην ανεβασμένη ομάδα του Καρσέδο, που ποτέ δε στερείτο ποιότητας, αλλά είναι τώρα σε καλό «φεγγάρι». Το ίδιο όμως και η Ομόνοια. Και στο … σπίτι της καλείται να δείξει ότι αυτή κάνει κουμάντο.

Ετοιμάζει παράσταση ο 12ος

Με τον κόσμο να έχει ξεσηκωθεί, να αδημονεί για το ματς και να ετοιμάζει δυναμικό παρών. Γίνεται λόγος για διάθεση πενταψήφιου αριθμού εισιτηρίων! Συνεπώς οι παίκτες μπροστά στον 12ο παίκτη τους, καλούνται να εμφανιστούν αντάξιοι των προσδοκιών και νε πανηγυρίσουν όλοι μαζί το τρίποντο.

Ο κόουτς Αναστασίου δουλεύει σιγά σιγά το πλάνο νίκης της Κυριακής, με την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών, Λανγκ και Ουζόχο. Ανεβάζει καθημερινά εντάσεις ο Γουίλι Σεμέδο και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα προλάβει το Κυριακάτικο ματς.

Α.Γ.

[ad_2]

Source link

Related posts

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι διαφορετικός από τους άλλους»

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθητές στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο τρεις ανήλικοι

Πογιέτ: «Όλα τα credits και τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες» (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο