AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Στίβος: Επέστρεψε στους αγώνες η Τσινοπούλου, μετά τη γέννηση του παιδιού της

[ad_1]

Η πρωταθλήτρια του βάδην, Παναγιώτα Τσινοπούλου, επέστρεψε σε αγώνες καθώς αγωνίστηκε στο Δουβλίνο μαζί με άλλους Έλληνες αθλητές.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, η πρωταθλήτρια του βάδην Πένυ Τσινοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Μόλις τρεις μήνες αργότερα αγωνίστηκε σε ένα 3άρι και έδειξε πανέτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή. Η ίδια ξεκίνησε προπονήσεις, μαζί με τον επί έτη προπόνητή της Θανάση Δεληγιάννη, με στόχο να δώσει το παρών στις μεγάλες διοργανώσεις της χρονιάς ενώ την περασμένη Κυριακή 17/12 έδωσε και τον πρώτο της αγώνα στο εξωτερικό, μετά το σύντομο διάλειμμα που πήρε.

Η Τσινοπούλου αγωνίστηκε σε μίτινγκ στο Δουβλίνο, που είναι μέρος του World Race Walking Tour, στα 20χλμ βάδην και τερμάτισε σε 1:35.11 για να καταλάβει τη δεύτερη θέση στον αγώνα. Ακριβώς πίσω της, στην τρίτη θέση, τερμάτισε η Όλγα Φιάσκα με 1:37.21.

Στα 20χλμ. των ανδρών πήρε θέση εκκίνησης ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την παρουσία του. Ο αθλητής άφησε την προσπάθεια του στο 16ο χιλιόμετρο καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον αντίθετο άνεμο και δεν αισθανόταν στην κατάσταση που θα ήθελε. Ο έμπειρος αθλητής είναι πιθανό να αγωνιστεί τον Ιανουάριο στην Αττάλεια, ενώ τον Φεβρουάριο θα δώσει το παρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Ανδρέας Παπαστεργίου ήταν 16ος στα 20χλμ. με 1:32.36 και ο 16χρονος Παναγιώτης Σάλτης 6ος στα 10χλμ. βάδην με 52.04.

Νικητής στους άνδρες ήταν ο Περσέους Κάρλστρομ (Σουηδία) με 1.18.39 και στις γυναίκες η Κατερίνα Τσάκοβα (Σλοβακία) με 1.31.42.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ατλέτικο Μαδρίτης – Τζιρόνα 3-1: Ανατροπή και το σεντόνι λίγο πιο κοντά (vid)

Τα ανθρωποειδή ρομπότ έρχονται στην αγορά: H Kίνα είναι έτοιμη να τα κυκλοφορήσει μέχρι το 2025

Miami Open: Στα προημιτελικά ο Αλκαράθ

Αφήστε ένα σχόλιο