AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

«40 χρόνια πριν ήμουν για κάποιους… μια τελειωμένη αδερφή»

[ad_1]

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έκανε μια τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα» όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για την μεγάλη προβολή που έχει λάβει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο γνωστός ακτιβιστής αναφέρθηκε στον χρόνο που αφιέρωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας στον πολιτικό γάμο που έκανε ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μάκμπεθ, στη Νέα Υόρκη, λέγοντας ότι: «καταλαβαίνετε πόσες χιλιάδες ώρες περισσότερες έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε διαφήμιση από τα άλλα κόμματα; Αυτό είναι τεράστιο καλό. Μέχρι στιγμής όλοι άλλοι στα υπόλοιπα κόμματα βλέπουν τον Κασσελάκη να παρελαύνει με τον σκύλο, με τη γάτα, με το Hamptons».

«Υπάρχει κόμμα που δεν θέλει να διαφημίζεται; Ξέρετε πόσο κοστίζει ο τηλεοπτικός αέρας; Η δημοσιότητα είναι όλη καλή. Εγώ λέω για τη δουλειά μου», πρόσθεσε.

«Εγώ έγινα γνωστός υβριζόμενος επί 40 χρόνια. Τους ευχαριστώ, τους ευγνωμονώ. Να μάθουν τι σημαίνει «διαφήμιση». Δεν μειώνω τον εαυτό μου, λέω ποια ήταν η επικοινωνία», τόνισε ο κ. Βαλλιανάτος κάνοντας μια αναφορά στην δική του περίπτωση ενώ συμπλήρωσε ότι: «ήσασταν μαζί μου 40 χρόνια πριν; Για ρωτήστε ποιος ήμουν εκείνα τα χρόνια… μια «τελευταία αδερφή». Για να μου το πουν τώρα να δουν πού θα καταλήξουν. Θα μάθει ο κόσμος να συζητάει για όλες τις πλευρές της ζωής. Ο κύριος Κασσελάκης θα κριθεί πολιτικά».


[ad_2]

Source link

Related posts

«Με λένε Ηρωίνη» – Ένα κείμενο γροθιά που πρέπει να διαβάσετε

Tι συνέβη με το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε σε αποχέτευση στα Εξάρχεια

Αργίες 2024: Πότε πέφτει το Πάσχα – Όλα τα τριήμερα του νέου έτους

Αφήστε ένα σχόλιο