AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Athens Kallithea: Από την Καλλιθέα στην Κότκα Φινλανδίας οι Εντλουντ, Τουλγέρογλου

[ad_1]

Η Athens Kallithea παραχώρησε δανεικούς τους νεαρούς Εντλουντ, Τουλγέρογλου στην KTP, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Σκανδιναβικής χώρας.

Το δρομολόγιο ΚαλλιθέαΚότκα Φινλανδίας έκαναν οι Κωνσταντίνος Εντλουντ και Γιάννης Τουλγέρογλου, καθώς αμφότεροι παραχωρήθηκαν δανεικοί από την Athens Kallithea στην KTP, ομάδα της Σκανδιναβικής χώρας που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία.

Ο πρώτος είναι 19 ετών, μέσος, ομογενής από τις ΗΠΑ και στην τρέχουσα σεζόν μετρά μία συμμετοχή στη Super League 2. Ο δεύτερος είναι μόλις 18, υπέγραψε πρόσφατα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και αμέσως μετά ολοκληρώθηκε η παραχώρησή του.

Η ανακοίνωση
Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει τους δανεισμούς του Ελληνοαμερικανού μέσου Κωνσταντίνου Edlund και του Έλληνα στράικερ Γιάννη Τουλγέρογλου στην KTP της δεύτερης κατηγορίας της Φινλανδίας έως το τέλος της σεζόν 2024.

Ο Edlund, 19, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την AKFC τον Ιανουάριο 2023 έχοντας περάσει από την ακαδημία της Chicago Fire του MLS και προπονούταν αποκλειστικά με την πρώτη ομάδα.

Ο Τουλγέρογλου, 18, ήρθε στην ακαδημία της AKFC τον Ιούνιο 2022 και μόλις υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ομάδα πριν φύγει δανεικός. Γεννημένος στην Αθήνα, ο Τουλγέρογλου αναδείχθηκε από την ακαδημία του Ολυμπιακού (Κ10 έως Κ16) και πέρασε από τις υποδομές του Ιωνικού (Κ17), προτού έρθει στην ακαδημία της AKFC.

Η KTP ήταν στην κορυφαία κατηγορία της Φινλανδίας την περσινή σεζόν, και ο δεξιός μπακ της AKFC Γεώργιος Μανθάτης πέρασε μία επιτυχημένη περίοδο δανεισμού με την ομάδα το πρώτο μισό της σεζόν. Μετά την αποχώρηση του Μανθάτη, η KTP υποβιβάστηκε και την τρέχουσα σεζόν κυνηγά ξανά την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.

Καλή επιτυχία, Κωνσταντίνε και Γιάννη.

akfc66

[ad_2]

Source link

Related posts

«Είστε τα στρατεύματα του Πούτιν»: Έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή με βολές του πρωθυπουργού Ατάλ κατά της Λεπέν

Νέα σύλληψη για συνδρομητική «πειρατεία» και στο στόχαστρο 26.000 άτομα για ομαδική συνομιλία και παράνομο διαμοιρασμό στο Τelegram!

Γουόκαπ: «Ποτέ δεν παραπονιέσαι για μία νίκη στην Euroleague»

Αφήστε ένα σχόλιο